FANTASTIČNE VESTI IZ EVROLIGE! Beograd speman za SLAVLJE!
Kevin Panter i Branko Lazić u duelu, Foto: Starsport©

to je to

FANTASTIČNE VESTI IZ EVROLIGE! Beograd speman za SLAVLJE!

Delije i Grobari na nogama

Objavljeno:

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga pričao je za "Sport Klub" o brojnim temama pred početak finalne utakmice Evrolige između Real Madrida i Panatinaikosa.

Bodiroga je govorio i proširenju Evrolige, kao i budućem fajnal-foru u Beogradu:

- Mislim da je Beograd bio sjajan domaćin kada je organizovao F4, tako da mislim da će se uskoro ponoviti, ali ne znam kada. Imamo veliki broj interesenata za organizaciju, tako da ćemo krajem juna ili početkom jula doneti odluku o organizaciji sledećeg Fajnal fora - nada se Bodiroga.

Dejan Bodiroga
Dejan Bodirogafoto: Starsport

Uskoro bi trebalo da dođe do dogovora oko obnavljanja ugovora između vlasnika Evrolige.

- Želja je da budu na 10 ili više godina. Na zadnjem sastanku svi su iskazali jasan stav da žele da nastave akcionari sa obnavljanjem novih i o tome se priča. Ono što je važno, to je jedinstvo koje pokazuje Evroliga, to je važna stvar. To je snaga Evrolige - smatra Bodiroga.

Komentarisao je i Dubai:

- Oni su pokazali veliko interesovanje, ta regija je interesantna za nas i druge sportove u budućnosti i mislim da u bliskoj budućnosti mogu biti interesantni i nama kao regija. Neće Evroliga žuriti sa odlukama, ali da bi pravi uticaj proizvela na ligu, tako da će biti tajming važan za taj region - rekao je Bodiroga.

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso sport/Telegraf/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.